Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να μας εκφράσετε τις απόψεις και τα σχόλια σας ή να μας θέσετε τα ερωτήματα σας online και εμείς να σας απαντήσουμε όσο τον δυνατόν ταχύτερα μέσα από αυτή την σελίδα.

Σε περίπτωση που οι ερωτήσεις, οι απορίες ή τα σχόλια σας δεν θέλετε να δημοσιευτούν, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή μέσω αποστολής e-mail ή χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας.

Subscribe
Ειδοποίηση όταν
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Θεοδώρου Γεώργιος
Θεοδώρου Γεώργιος
9 years πρίν

Θα ήθελα την γνώμη σας για μια προσθήκη διαμερίσματος που θέλω να κάνω. Έχω μια κατοικία ισόγεια και θέλω να φτιάξω άλλον ένα όροφο με ένα διαμέρισμα. Στο ισόγειο έχω κλείσει τον ημιυπαίθριο. Μπορώ να την κάνω.

Θεοδώρου Γεώργιος
Θεοδώρου Γεώργιος
9 years πρίν

Ευχαριστώ πολύ. Η οικοδομή είναι του 1980 και ο μηχανικός τότε μου είχε πει ότι μπορώ να φτιάξω και άλλο όροφο αργότερα. Πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Θα είναι εντάξει μετά την προσθήκη?

Ελένη Καβούση
Ελένη Καβούση
9 years πρίν

Έχω ένα οικόπεδο στα νότια προάστια και ενδιαφέρομαι να κτίσω μια κατοικία και υπόγειο. Θα ήθελα να μάθω πόσο στοιχίζει η αμοιβή σας και τι άλλο χρειάζεται.

vasillis antonopoulos
vasillis antonopoulos
9 years πρίν

Ενδιαφέρομαι να νοικιάσω ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, περιοχή Σύνταγμα για καφετέρια. Πρέπει να κάνω αλλαγή χρήση? Ποιες άλλες διαδικασίες πρέπει να γίνουν για να πάρω την άδεια. Ευχαριστώ.